top of page

NÁVRH MANŽELSTVÍ

NA STADIONU STADE DE FRANCE

Od 15:00 do 15:30 vam bo vaši šofer poklical, da vas obvesti o prihodu izjemnega kabrioleta Rolls-Royce Corniche pred vašim domom.

 

Vstopili boste v vozilo in z vetrom v laseh prevozili celo prestolnico, da bi se odpravili na mitski stadion Stade de France. Tam vas bo pozdravil vodnik, ki vam bo ponudil spremljanje po navidezno zasebni ogled.

 

Pod nasvetom vašega spremljevalca boste prehodili hodnik igralcev in nekaj trenutkov kasneje stopili na slavno travo stadiona. Močan glas bo nato od tribun zahteval, da vaša draga pogleda na oba velika zaslona. Vaša boljša polovica bo poslušala glas in na zaslonih povsem neverjetno opazila vaše osebne fotografije in posnetke! Ne bo mogla verjeti svojim očem!

 

Hkrati bodo odzvanjale pesmi, ki so zaznamovale vajin odnos, v zvočni kulisi, ki spominja na koncert U2. Vrhunec bo dosežen, ko se bo pod navideznimi aplavzi 80.000 gledalcev nenadoma pojavil vaš predlog za poroko!

 

Medtem ko bodo vaše osebne fotografije in posnetki še naprej drseli po ploščah velikih kot teniška igrišča, vam bo postregli kozarec šampanjca, ki ga bo spremljala škatla za degustacijo čokolad in šopek rdečih vrtnic...

Zasnubní prsten pro návrh manželství

Celý scénář obsahuje:

  • Cesta tam a zpět v automobilu Rolls-Royce Corniche Cabriolet mezi vaším domovem (Paříž/okolní města) a Stade de France.

  • Plná privatizace Stade de France po dobu jedné hodiny s promítáním na obřích obrazovkách videomontáže složené z fotografií, videí a hudby podle vašeho výběru.

  • Kytice červených růží, krabička čokolády a láhev šampaňského.

Cena

Cena scénáře: 6990 eur.

Doba trvání

Scénář s průměrnou dobou trvání 2 hodiny, včetně dopravy, s odjezdem z vašeho domova mezi 15:00 a 15:30.

Eiffelova věž
bottom of page