top of page

NÁVRH MANŽELSTVÍ

S OHŇOSTROJEM

Me ves večer med 19:30 in 20:00 poklical vaš voznik, da vas obvesti, da bo pred vašim domom prispela razkošna Rolls-Royce Silver Wraith iz leta 1952.

 

Vstopili boste v vozilo in prečkali prestolnico, da boste prispeli v departma Essonne in do čarobne destinacije v samem srcu doline Chevreuse. Peljali se boste po poti v gozdnem parku, kjer boste zagledali pročelje ene najbolj romantičnih graščin v Franciji, gradu, ki je bil za to priložnost v celoti privatiziran, njegovo stopnišče pa bo posebej za vas osvetljeno s svečami.

 

Ko boste izstopili iz avtomobila, vas bo pozdravil vrhunski natakar, ki vas bo spremljal do udobne dnevne sobe, kjer vam bodo postregli nekaj koktajlnih prigrizkov s šampanjcem. Nato se boste odpravili do svoje mize v pristno kuhinjo iz 17. stoletja... Prava potopitev v francosko preteklost!

 

V elegantnem in zatemnjenem vzdušju vam bo vrhunski natakar predlagal, da začnete večer z okusno poletno jedjo iz kozjega sira in zelenjave. Nato boste uživali v goveji rebri - pečeni pred vašimi očmi v velikem kaminu! - in zelenjavnem mille-feuilleju ter zaključili z izborom zorjenih sirov, preden se posladkate s souffléjem Grand-Marnier in čokoladnimi lizikami. Vse začinjeno z Bordeaux Saint-Estèphe Cru Bourgeois 2013.​

 

Na koncu večerje boste zapustili grad in se sprehodili, držeč se za roke, po cvetočih poteh petnajsthektarske posesti, odkrivajoč hribovito oazo s stoletnimi drevesi. Morda boste celo opazili tu in tam kakšnega jelena ali srnjaka..​

 

Ko nenadoma pred očmi vaše ljubljene vzplamti ogromno srce rdeče barve! Kot beli vitez in kot v velikih časih boste lahko takrat zaprosili za roko. Tako bodo barvni dimovi akvarela večbarvnih bengalskih ognjev obkrožili silhueto gradu, medtem ko bodo svetlobne fontane in ognjemetne vulkane potopile vrtove v pravljico barv. Pogled, ki jemlje dih!

 

​Malce kasneje vas bo spremljal vrhunski natakar, v rokah šopek rdečih vrtnic in kozarca šampanjca.

Zasnubní prsten pro návrh manželství

Celý scénář obsahuje:

  • Cesta tam a zpět v automobilu Rolls-Royce Silver Wraith mezi vaším domovem (Paříž/okolní města) a zámkem.

  • Plná privatizace zámku a jeho zahrad s úpravou a výzdobou historické kuchyně.

  • Večeře pro dva s koktejlovými canapés, předkrmem, hlavním chodem, sýrem, dezertem, vínem a šampaňským.

  • Služby vrchního číšníka.

  • Kytice červených růží.

  • Ohňostroj s fontánami, sopkami, bengálskými světly a zapálením obrovského srdce.

Cena

Cena scénáře: 4990 eur.

Doba trvání

Scénář s průměrnou dobou trvání 4 hodiny, včetně dopravy, s odjezdem z vašeho domova mezi 19:30 a 20:00.

Počasí

V případě příznivých meteorologických podmínek.

Eiffelova věž

Demande en mariage avec un feu d'artifice
Demande en mariage à Paris avec un feu d'artifice

Demande en mariage à Paris avec un feu d'artifice

04:48
Přehrát video
bottom of page