top of page

Vijesti (Monténégro)

Sebastijan ce svoju djevojku zaprositi u svemiru!


Za prosidbu iz snova u agenciji ApoteoSurprise iz Pariza bili su spremni da plate i jedan mladic iz Pljevalja i dvojica iz Podgorice.


Francuz Sebastijan (35) bice prvi covjek koji ce svoju djevojku zaprositi u svemiru, na visini od 30 kilometara.


Ova specijalna prosidba koja je zakazana za Dan zaljubljenih dio je paketa usluga koje nudi francuska kompanija ApoteoSurprise iz Pariza, specijalizovana za planiranja spektakularnih prosidbi. Za prosidbu u svemiru treba izdvojiti skoro 5.000 eura (4.990).


Sebastijan zapravo nece putovati u svemir da bi pitao svoju djevojku da li ce se udati za njega. Kompanija ApoteoSurprise u stratosferu šalje helijumski balon, sa personalizovanom porukom mladoženje. Na balonu se nalazi kamera koja ce tokom leta snimati prostor kroz koji prolazi. Nakon dva do tri sata leta, balon ce konacno puci i nakon što se otvori padobran, poruka sa video opremom ce se vratiti na Zemlju. Snimljeni materijal sa licnom porukom mladoženje ce biti poslata na kucnu adresu buduce nevjeste.


U ApoteoSurprise kompaniji vjeruju da, nakon što dobije poruku iz svemira, sa nevjerovatnim snimcima Zemlje, nijedna djevojka nece moci da kaže “ne”.


Usluga “Kaži volim te u svemiru” je samo jedna od 30 novih romanticnih prosidbi iz paketa kompanije ApoteoSurprise.


Njihove usluge koristili su cak i klijenti iz Crne Gore.


Nikolas Garo iz ApoteoSurprise kazao je “Vijestima” da su prvi put sa buducim mladoženjama iz Crne Gore radili 2011. godine.


“Imali smo tri klijenta iz vaše zemlje, dva iz Podgorice i jednog iz Pljevalja”, kaže Garo.


Podgoricani su se u ApoteoSurprise agenciji opredijelili za prosidbu u limuzini, koja košta 490 eura.


Taj paket podrazumijeva dolazak limuzine na željenu adresu. Tokom vožnje, klijenti mogu uživati u romanticnoj muzici, šampanjcu i vožnji kroz najljepše djelove Grada svijetlosti. Po dolasku limuzine pred Ajfelov toranj, automobil usporava i odjednom se pali stotine LED lampica kojima se ispisuje tekst po želji klijenta - izjava ljubavi, ime voljene osobe...


Pljevljak se odlucio za malo jeftiniju, ali nikako manje romanticnu prosidbu - djevojci ce poruku ljubavi donijeti golubica. Ptica se nalazi u košarici, koja se dostavlja u dogovoreno vrijeme na dogovoreno mjesto. Kada košarica bude otvorena, iz nje ce izletjeti ptica koja poruku nosi na nozi. Ova usluga košta 390 eura.


Nikolas Garo je u svojoj agenciji imao i oko dva odsto klijenata koji su homoseksualci, a sada kada su homoseksualni parovi dozvoljeni u Francuskoj, ocekuje njihov porast.


ApoteoSurprise nikad ne organizuje prosidbe mimo onih koje ima u ponudi.


“Ja tacno znam šta radim i kako to treba uraditi, da prosidba bude kreativna i da ostane buducim mladencima u sjecanju. Mladici cesto imaju ideje koje ili nisu dovoljno romanticne ili nisu dovoljno dobre, a moja uloga je da im pomognem u tome da imaju magicnu prosidbu u Parizu”.


bottom of page