top of page

Vesti (Bulgarie)

Защо му е на френски бизнесмен да кара жените да плачат.


Парижки бизнесмен си е поставил една цел - да накара жените да се просълзят при всяко от планираните от него предложения за брак


35-годишният френски предприемач Никола Гаро решил, че с любовта трябва да е свързана необичайната му работа, поставяйки въображението си в услуга на мъжете, които искат да впечатлят любимата си в Париж.


Парижкият бизнесмен си е поставил една цел - да накара жените да се просълзят при всяко от планираните от него предложения за брак.


С наближаването на Деня на влюбените все повече влюбени мъже от целия свят предлагат брак на половинките си в Париж.


За да даде възможност на тези мъже да направят предложение за брак по креативен начин, Гаро е основал фирмата ApoteoSurprise, специализирала се в оригиналните предложения за брак в Града на любовта.


Предприемачът си дал сметка, че очакванията на жените често пъти са далеч от онова, към което проявяват интерес мъжете.


Неотдавнашно изследване показа, че около един на всеки трима мъже иска от приятелката си да се омъжи за него, докато двамата са в леглото.


Същевременно 90 на сто от жените искат да получат предложение за брак като в приказка, в която техният любим е коленичил пред тях.


Друго изследване пък разкрива, че повечето мъже намират предложението за брак за по-стресиращо от интервюто за работа, скока с парашут и дори плуването в компанията на акули.


За да помогне на мъжете поне временно да влязат в ролята на чаровния принц, Гаро основал ApoteoSurprise през януари 2006 г.


Сред предлаганите от фирмата услуги са появяваща се на площад Вандом каляска на Пепеляшка с чифт магични стъклени пантофки, пощенски гълъб, доставящ любовно писмо, покрита с 1000 червени рози яхта за ВИП пътуване по река Сена, обиколка с лимузина с персонализирано послание, което се появява върху гигантски LED екран на Айфеловата кула, частен самолет, чийто бял пушек изписва сърце в небето над Париж.


Цените варират между 290 и 15 900 евро. За 8 години над 1200 влюбени двойки от целия свят са изразили по впечатляващ начин любовта си в Париж благодарение на ApoteoSurprise.


bottom of page