top of page

Srpska Info (Bosnie-Herzégovine)

LJUBAV U SVEMIRU Zaprosite djevojku iznad Mjeseca, jedini uslov je DUBOK DŽEP.


Od 2022. godine, moći ćete da zaprosite ruku voljene osobe dok letite iznad Mjesečeve površine i slušate melodiju „Fly Me to the Moon” Frenka Sinatre. Let u svemiru u trajanju od 7 dana odvijaće se u zasebnoj kapsuli, tako da će zaljubljeni par moći da uživa u samoći.


Agencija ApoteoSurprise, specijalizovana za organizaciju ekstravagantnih prosidbi, uvodi u svoju ponudu sasvim novu uslugu po cijeni od 125 miliona evra. Cilj pariske agencije je da „sprovede najluđu i najneobičniju prosidbu u toku proteklih 13,8 milijardi godina”.


Od marta 2022. svaka osoba koja je zaljubljena i bogata moći će da rezerviše kompletno organizovanu uslugu na veb-sajtu www.proposeinparis.com i da pet mjeseci kasnije uživa u programu koji podrazumijeva:

- fizički trening i inicijalnu tehničku obuku u trajanju od 12 nedjelja;

- polijetanje, na dan D, iz Svemirskog centra „Kenedi” u blizini rta Kanaveral na Floridi;

- puštanje melodije „Also sprach Zarathustra, Op.30” Ričarda Štrausa u slušalicama zaljubljenog para u kosmosu, u trenutku kada se osjete prvi znaci bestežinskog stanja;

- dolazak u Mjesečevu orbitu tri dana kasnije i prelijetanje nad površinom Zemljinog satelita na visini od samo 200 do 300 kilometara;

- prekid svake komunikacije sa Zemljom tokom 30-ak minuta dok kapsula nadlijeće skrivenu stranu Mjeseca;

- puštanje pjesme „Fly Me to the Moon” Frenka Sinatre na polovini leta u orbiti, kada će prosac moći da zatraži ruku voljene osobe (vjerenički prsten je sakriven u njegovom kombinezonu) daleko od svakog oblika života;

- spektakularni izlazak Zemlje nad Mjesečevim kraterima i povratak nazad tokom četiri dana, prije vraćanja u atmosferu i konačnog slijetanja.


Putanja kapsule biće slična putanji koju je ispisala kultna misija Apolo 8, 1968. godine. Kapsula, koja će moći da postigne brzinu od 38.000 km/h, biće opremljena sistemom od 8 kamera, kako bi se zauvijek zabilježilo spektakularno stupanje odabranog para u istoriju svemirskog i… ljubavnog osvajanja!


bottom of page