top of page

RTV SLO (Slovénie)

Ovekovecite svojo ljubezen v Parizu.


Ce želite svojo ljubezen presentiti s kar se da pravljicno prošnjo, potem je v Parizu pravi kraj za vas.


Svojega življenskega sopotnika lahko presenetite s carobno vožnjo po Sieni, ko pa boste izrekli carobne besede, se bo na podnožju Eifflovega stolpa prikazala vec kot 30 metrov široka vaša slika in želeni napis. Lahko si izberete vožnjo s helikopterjem mimo gradu, na katerem se lahko v trenutku preleta izpiše želeno ljubezensko sporocilo. Še eno presenecenje? Ko se par vrne z romanticne vecerje v svojo hotelsko sobo, jih lahko tam caka 150 plišastih medvedkov, oblecenih v majice z napisom: "Ljubim te."


Storitev ponuja podjetje ApoteoSurprise, ki poleg teh presenecenj za vaše najdražje ponuja še 40 posebnih presenecenj. Vsako naj bi bilo po svoje idealno za turiste, ki želijo s svojim partnerjem skleniti zakonsko zvezo, se morda spomniti obletnice poroke, proslaviti medene mesece ali samo ponuditi presenecenje, ki si ga bodo zapomnili do konca življenja.


Podjetje ponuja presenecenja le v Parizu in bližnji okolici, njihove stranke pa prihajajo tudi iz ZDA, Kanade, Brazilije, Rusije, Japonske, Kitajske in Evrope.


bottom of page