top of page

Romania Libera (Roumanie)

Cerere în casatorie inedita.


Cum vrea un francez sa-si convinga iubita sa spuna DA


Pentru ca Ziua Îndragostitilor se apropie, barbatii din întreaga lume si-au pus mintea, sau mai bine spus sufletul, la cale ca sa pregateasca surprize persoanelor iubite.


Anul acesta, cea mai inedita surpriza vine din partea unui francez, în vârsta de 35 de ani, care vrea sa îsi ceara de sotie iubita în spatiu cosmic, potrivit site-ului proposeinparis.com.


Pe data de 14 februarie, francezul va pune marea întrebare logodnicei sale, de la o altitudine de 30 de kilometri.


Tânarul îndragostit a platit 4990 de euro pentru un zbor în spatiu, un mesaj inscriptionat pe un balon cu heliu (”Vanessa, vrei sa te mariti cu mine ?”) si pentru înregistrarea video a întregului eveniment.


Cei care au de gând sa puna ”marea întrebare” se pot inspira de pe site-ul proposeinparis.com si pot opta chiar si pentru scenariul ”Say I love you in Space” (Spune te iubesc în Spatiu), dar si pentru alte 30 de variante romantice de a spune: Vrei sa te casatoresti cu mine ?


Printre cele mai inedite scenarii amintim: Spune Te Iubesc deasupra Disneyland, Spune Te Iubesc la Stade de France, Spune Te Iubesc printr-un spectacol de artificii, Spune Te Iubesc pe un camion.


Dariana Nitu


bottom of page