top of page

Rejseliv (Danemark)

Romantisk kaos i Paris.


Romantik i Paris? Ja, hvorfor dog ikke, byernes by har alt hvad der skal til for at forkæle din partner - og måske mere til, hvis den ligefrem står på frieri.


Forleden kom en interessant mail til Rejseliv fra et firma kaldet Apoteosurprise i Paris. De henledte opmærksomheden på, at de siden åbningen for et år siden har tilbudt turister '30 sensationelle romantiske overraskelser.' Der alle skulle give mulighed for at erklære sin kærlighed til den elskede på en overraskende og usædvanlig måde.


Vi måtte straks kigge nærmere på eksemplerne, for kunne det blive bedre end en romantisk middag ved Seinen? Det kunne det, for hør bare (det første eksempel er en af mine klare favoritter):


'I spiser middag ombord på en privat yacht, der krydser på Seinen, mens pludselig et brusebad af tusind roser falder fra himlen og dækker den elskede med smukke blomster.' Man ser et romantisk kaos for sig.


Eller hvad med at få projiceret sit frieri direkte på Eiffel Tårnet, mens man sejler forbi? Eller måske besøge en klosterhave, mens hundredevis af levende og sejlende lys fortæller det glade budskab i klostersøen? Der er mange muligheder, også en flyvetur over Paris, hvor du beder kæresten kigge ud af vinduet og kærligheds-budskabet står på vingen. Eller mere jordnært er firmaet i stand til at genskabe en romantisk scene fra historien i en skov.


må bestemt også nævne luftballonen, der letter fra et af de berømte slotte i nærheden af Paris. Vi taler om en middag for to ombord i fartøjet, og hvad kan det ikke føre til inden kæresten kan sige nej.


I afdelingen for det særprægede falder vi over den romantiske tur i dukkemuseet for to. Mens I nyder rundturen, vil en af dukkerne komme til live og overrække partneren kærlighedserklæringen. Mere overrasket bliver man næppe. Det skulle da lige være under middagen på en futuristisk restaurant, hvor der pludselig stiller en mand fra cyperspace ved bordet. På hans indbyggede tv-skærm står budskabet.


Man kunne blive ved, ideerne er mange, eneste anke er måske priserne, der raser mellem 3.000 kr. for stuntet med tv-skærmen op til 80.000 kr. for en candlelight-dinner i et slot med efterfølgende jacuzzi.


Vi iler med web-adressen: apoteosurprise.com. Mere romantisk bliver det ikke.


bottom of page