top of page

Radio Fantasy (Slovénie)


Snubitev med letenjem nad Luno za 125 milijonov Evrov.


Od leta 2022 bo mogoča snubitev med letenjem nad luno ob zvoku Sinatrove »Fly me to the moon«. Enotedenski vesoljski let bo v samostojni kapsuli, ki bo omogočila, da bosta zaljubljenca sama.


Agencija ApoteoSurprise, specializirana za ekstravagantne snubitve, začenja novo storitev za 125 milijonov Evrov, ki bo omogočila šarmantnim princem 21. stoletja, da bodo svojo izvoljenko zaprosili za roko med letom okrog lune. »Luno sneti z neba« bo torej postala resničnost, zadnji cilj pariške agencije je »zrežirati najbolj noro in ekstravagantno snubitev zadnjih 13,8 milijard let«.


Od marca 2022 bo vsak bogat zaljubljenec lahko rezerviral definitivno storitev na spletu www.proposeinparis.com in koristil, 5 mesecev kasneje, sledeč program:


- Predhodna fizična in tehnična priprava 12 tednov.

- Vzlet na dan D iz vesoljskega centra Kennedy v Cap Canaveralu na Floridi.

- Predvajanje preko slušalk obeh vesoljskih turistov »Also sprach Zarathustra, Op.30« od Richarda Straussa v trenutku prvih učinkov breztežnosti.

- Prihod v lunino orbito, 3 dni kasneje, s preletom lune na višini samo 200/300 km.

- Prekinitev komunikacije z zemljo približno 30 minut, medtem ko kapsula leti nad temno stranjo lune.

- Predvajanje Sinatrove »Fly me to the moon«, na polovici orbitalnega leta, ob kateri bo snubec zaprosil za roko (zaročni prstan bo v njegovem kombinezonu) daleč proč od vsakega življenja.

- Spektakularen vzhod zemlje izza luninih kraterjev in povratno potovanje približno 4 dni pred vstopom v atmosfero in končni pristanek.


Pot kapsule bo podobna mistični odpravi Apolla 8 leta 1868. Kapsula, ki bo dosegla 38.000 km/h, bo opremljena z 8 kamerami, ki bodo za vedno ovekovečile spektakularno zgodovinsko osvajanje vesolja zaljubljenemu paru.


Nekaj o agenciji ApoteoSurprise: sedež v Parizu, specializirana za spektakularne in izvirne snubitve. 2006 jo je ustanovil Nicholas Garreau, inženir aeronavtike in na spletu www.proposeinparis.com ponuja 30 romantičnih scenarijev, kot so kočija Pepelke, dež 1000 vrtnic nad jahto med večerjo, let golobice na dom izvoljenke, vožnja z limuzino s pogledom na bleščečo ljubezensko izjavo pod Eifflovim stolpom ali prelet letal, ki narišejo srce. Na razpolago od 290 € do 125 milijonov €, so hollywoodski scenariji v 12 letih delovanja osvojili več kot 1800 zaljubljencev, od tega številne slavne osebnosti (državnike, ruski milijarderje, ameriške igralce, TV zvezdnike, nogometaše in druge), ki so prišli v Pariz, da naredijo »ta veliki korak«.


bottom of page