top of page

Radio BN (Bosnie-Herzégovine)


Od 2022. godine kreću i prosidbe iznad Meseca!


Agencija iz francuske Apoteo Surprise od 2022. godine u svojoj ponudi bi trebala da ima posebnu uslugu. A to je mogućnost prosidbe iznad Meseca, za one koje žele da od svoje prosidbe naprave nešto specijalno i jedinstveno...


Ipak, to neće biti za obične smrtnike - ljude sa plitkim džepom, već za one ekstremno bogate, one koji će moći da izdvoje sumu od neverovatnih astronomskih 125 miliona evra!


U saopštenju gore pomenute agencije navodi se da će svaka osoba koja je zaljubljena i bogata moći da rezerviše kompletno organizovanu uslugu,odnosno putovanje do Mesca Ali da će pre toga morati da prođe fizički trening i tehničku obuku u trajanju od 12 nedelja.(nešto poput poluprofesionalnog astronauta)


Naravno,poletaće se sa Kejp Kaneverala na Floridi, a dolazak u Mesečevu orbitu planiran je tri dana nakon poletanja, navodi se u saopštenju agencije za prosidbe.


Prilikom prosidbe iznad Meseca, u pozadini će biti puštena pesma Fly Me to the Moon, Frenka Sinatre.


Putanja kapsule biće slična putanji koju je ispisala misija "Apolo 8", davne 1968. godine. Kapsula, koja će moći da postigne brzinu od 38.000 kilometara na čas, biće opremljena sistemom od osam kamera.


Na kraju ko voli neka izvoli odnosno ko ima viška novca eto prilike da napravi jedinstvenu, originalnu i romantičnu prosidbu, baš iznad Meseca.


bottom of page