top of page

Pagini Romanesti (Roumanie)

Amore, amore.


Domnilor, vine Sf. Valentin si sunteti in criza de idei? Nu va panicati: exista cineva care va organiza totul cum nu se poate mai bine, iar aleasa inimii va fi convinsa ca ideea va apartine. Nu trebuie decat sa alegeti din multimea de oferte ale agentiei ApoteoSurprise, in functie de personalitatea si preferintele persoanei iubite. Sus-pomenita agentie a fost creata de un francez (cum altfel?), un tanar care a facut avere din lipsa de imaginatie a semenilor lui. Fiindca, se stie, imaginatia e marfa rara. Nu oricine se poate mandri cu ea. Majoritatea dintre noi suntem chiar chinuiti cand trebuie sa compunem un mesaj de felicitare mai deosebit sau sa redactam o invitatie mai speciala. Si, mai ales, sa facem o declaratie de dragoste sau, mai rau inca, o cerere in casatorie! Fiindca partenera se asteapta, desigur, la ceva sclipitor, care sa o impresioneze si la relatarea careia prietenele ei sa cada late. Iar la trezire s-o felicite – si s-o invidieze – pentru norocul de a fi dat peste un tip cu imaginatie.


Revenind la francezul nostru, specializat in declaratii de dragoste originale, sa spunem ca ne-a scris, intr-o zi, la redactie, aducandu-ne niste cifre zdrobitoare: 80% dintre femei, zicea el, sau declarat dezamagite de felul in care au fost cerute in casatorie, 10% dintre femei au preferat sa faca ele cererea cu pricina, de teama ca va iesi rau daca lasa aceasta trebusoara pe mana partenerilor. In fine, o femeie din cinci isi inghite inelul de logodna, pe care nefericitul iubit a avut ideea “originala” de a-l ascunde pe fundul paharului cu sampanie. Pentru a evita deci producerea unor astfel de accidente, francezul nostru, Nicolas Garreau, a infiintat agentia de produs surprize placute. Pe site-ul www.apoteosurprise.com celor interesati le stau la dispozitie zeci de scenarii romantice, in functie de dorinta si buzunarul fiecaruia.


Iar noi, pentru a-i orienta putin pe barbati, va prezentam mai jos cateva din fanteziile romancelor in materie de cereri in casatorie.


bottom of page