top of page

Oslobođenje (Bosnie-Herzégovine)

Zaprosite voljenu osobu iznad Mjeseca - Cijena? Prava "sitnica".


Od 2022. godine, moći ćete da zaprosite ruku voljene osobe dok letite iznad Mjesečeve površine i slušate melodiju „Fly Me to the Moon” Frenka Sinatre. Let u svemiru u trajanju od nedjelju dana odvijaće se u zasebnoj kapsuli, tako da će zaljubljeni par moći da uživa u samoći.


Agencija ApoteoSurprise, specijalizovana za organizaciju ekstravagantnih prosidbi, uvodi u svoju ponudu sasvim novu uslugu po cijeni od 125 miliona eura, koja pruža mogućnost svim prinčevima 21. vijeka da zaprose ruku voljene osobe u toku leta iznad Mjeseca. Ljubav koja seže sve do Mjeseca uskoro će postati stvarnost, a cilj pariške agencije je da „sprovede najluđu i najneobičniju prosidbu u toku proteklih 13,8 milijardi godina”.


Od marta 2022. svaka osoba koja je zaljubljena i bogata moći će da rezerviše kompletno organizovanu uslugu na veb-sajtu www.proposeinparis.com i da pet mjeseci kasnije uživa u programu koji podrazumijeva:


– Fizički trening i inicijalnu tehničku obuku u trajanju od dvanaest njedelja.


– Poletanje, na dan D, iz Svemirskog centra „Kenedi” u blizini rta Kanaveral na Floridi.


– Puštanje melodije „Also sprach Zarathustra, Op.30” Ričarda Štrausa u slušalicama zaljubljenog para u kosmosu, u trenutku kada se osjete prvi znaci bestežinskog stanja.


– Dolazak u Mjesečevu orbitu tri dana kasnije i prelijetanje nad površinom Zemljinog satelita na visini od samo 200/300 kilometara.


– Prekid svake komunikacije sa Zemljom tokom tridesetak minuta dok kapsula nadletiće skrivenu stranu Mjeseca.


– Puštanje pjesme „Fly Me to the Moon” Frenka Sinatre na polovini leta u orbiti, kada će prosac moći da zatraži ruku voljene osobe (vjerenički prsten je sakriven u njegovom kombinezonu) daleko od svakog oblika života.


– Spektakularni izlazak Zemlje nad Mjesečevim kraterima i povratak nazad tokom četiri dana, prije vraćanja u atmosferu i konačnog slijetanja.


Putanja kapsule biće slična putanji koju je ispisala kultna misija Apolo 8, 1968. godine. Kapsula, koja će moći da postigne brzinu od 38.000 km/h, biće opremljena sistemom od osam kamera, kako bi se zauvijek zabilježilo spektakularno stupanje odabranog para u istoriju kosmičkog i... ljubavnog osvajanja!


ApoteoSurprise predlaže 30 romantičnih, kompletno organizovanih scenarija, među kojima je dolazak Pepeljugine kočije sa čarobnom cipelicom, kiša od 1.000 ruža koja pada na jahtu tokom večere i krstarenja, slanje goluba-pismonoše na adresu voljenog bića, vožnja limuzinom i postavljanje svjetleće ljubavne poruke u podnožju Ajfelove kule, ili pak unajmljivanje vazdušne patrole koja na nebu dimom iscrtava ogromno srce. Po cijeni od 290 eura do 125 miliona eura, holivudski osmišljene postavke agencije ApoteoSurprise zavele su u proteklih 12 godina rada više od 1.800 zaljubljenih, među kojima su i brojne poznate ličnosti (šefovi država, ruski milijarderi, američki glumci, TV zvijezde, fudbaleri, itd.), koji su iz cijelog sveta došli u Pariz da „odigraju veliku igru”.


bottom of page