top of page

OLT (Roumanie)

Premiera mondiala: o propunere de casatorie în spatiu.


Pe 14 februarie 2013, Sebastian, un francez în vârsta de 35 de ani, va fi primul barbat care o va cere în casatorie pe prietena lui în spatiu, la o altitudine de 30 de kilometri.


Zborul va fi filmat în întregime, începând cu lansarea ti pâna la sosirea mesajului de iubire în stratosfera.


Pentru 4990 de euro, Sebastian a solicitat serviciile companiei franceze ApoteoSurprise, firma specializata în planificarea propunerilor de casatorie spectaculoase în Paris. De Ziua Îndragostitilor, imaginea de cuplu ti mesajul « Vanessa, te mariti cu mine? » va fi atatat la un gigant balon umplut cu heliu ti va fi lansat spre cer de catre profesionittii care activeaza în explorarea spatiului. Setul va fi livrat cu un aparat de înregistrare video, care va filma mesajul ti peisajul din jur în timpul zborului, de la lansare pâna la sosirea în spatiu.


Dupa doua sau trei ore, mesajul de iubire va ajunge la o altitudine de 30 de kilometri, iar filmul va fi încheiat cu imagini cu planeta albastra în fundal. Balonul va fi arunca in aer, o paratuta se va deschide, iar echipamentele video vor cadea înapoi pe Pamânt. Imaginile vor fi recuperate ti apoi editate astfel încât Sebastian sa poata arata fantasticul film prietenei sale. Doamna va deveni apoi prima femeie ceruta în casatorie în spatiu.


Scenariul «Eu te iubesc în Spatiu» este ultima noutate din 2013, catalogul cu 30 de experiente romantice fiind disponibil pe site-ul www.proposeinparis.com. Lansarea oficiala a acestui scenariu va avea loc pe 14 februarie 2013.


bottom of page