top of page

News Beezer (Belgique)


Het agentschap ApoteoSurprise lanceert het huwelijksaanzoek rond de maan tot 125 miljoen euro.


Vanaf 2022 is het mogelijk om zijn huwelijksaanzoek te doen door over het maanoppervlak te vliegen naar het geluid van Frank Sinatra's Fly Me to the Moon.


Om de maan te kunnen winnen vanwege liefde, is deze daarom klaar om werkelijkheid te worden. Het uiteindelijke doel van het bureau is om het wildste en meest buitengewone huwelijksaanzoek van de laatste 13,8 miljard jaar in scène te zetten, "zegt Nicolas Garreau, oprichter van ApoteoSurprise.


Vanaf maart 2022 is elke welgestelde liefhebber kan de turnkey-service reserveren op www.apoteosurprise.com en profiteren, vijf maanden later, van het volgende programma:


– Training van 12 weken pre-flight training en technische training,


– D-Day take-off van Kennedy Space Center, Cape Canaveral, Florida,


– Uitzendingen, in de helmen van de twee ruimtetoeristen, Ook sprach Zarathustra, Op.30 van Richard Strauss (BOde ] 2001, The Space Odyssey ) op het moment dat de eerste effecten van de gewichtloosheid worden gevoeld.


– Aankomst in maanbaan, drie dagen later, met vlucht van de ashen star op slechts 200/300 km hoogte [19659006] – Onderbreking van alle communicatie met de aarde gedurende ongeveer dertig mi noten, waarbij de capsule over het verborgen gezicht van de maan vliegt.


– Verspreiding van het lied Fly Me to the Moon van Frank Sinatra halverwege de orbitale vlucht, waardoor de vrijer zijn huwelijksaanzoek kon doen (verlovingsring verstopt in zijn jumpsuit) ver van elke andere vorm van leven


– Spectaculaire aardbeving achter maankraters en terugreis, bijna vier dagen, voor atmosferische terugkeer en laatste landing.

Vlieg me naar de maan van Frank Sinatra


Het traject gevolgd door de capsule zal vergelijkbaar zijn met dat van de mythische Apollo 8 missie van 1968. De capsule, die in staat zal zijn om de 38 000 km / u, zal worden uitgerust met acht camera's waardoor Immor voor altijd de spectaculaire ingang van het koppel markeert in de geschiedenis van de verovering van de ruimte en de verovering … liefde!


Beschikbaar voor prijzen van 290 euro tot 125 miljoen euro, Hollywood verbeeldde ApoteoSurprise verleid in 12 jaar activiteit, meer dan 1800 liefhebbers, waaronder vele beroemdheden (staatshoofden, Russische miljardairs, Amerikaanse acteurs, tv-sterren, voetballers, enz.) van over de hele wereld in Parijs om uit de grote game te stappen.


bottom of page