top of page

Neakriti (Grèce)


πριγκιπεσσα ιζαμπω καλαματα Μια πρόταση γάμου γύρω από τη Σελήνη για 125 εκατομμύρια ευρώ.


κλινω το ρημα πηγαινω πορτοκαλια δεντρο σε γλαστρα Την πιο… τρελή και πιο ακριβή πρόταση γάμου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει από το 2022, με πτήση πάνω από το φεγγάρι στον ήχο του "Fly Me to the Moon" του Frank Sinatra, ο υποψήφιος γαμπρός στην αγαπημένη του. Η διαστημική πτήση μιας εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί σε αυτόνομη κάψουλα που θα επιτρέπει στο ζευγάρι να ταξιδέψει μόνο του.


πολιτιστικο κεντρο γερακα εκδηλωσεις Το πρακτορείο «ApoteoSurprise» εξειδικευμένο στην οργάνωση τρελών προτάσεων γάμου, εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία για 125 εκατομμύρια ευρώ που επιτρέπει στους γοητευτικούς πρίγκιπες του 21ου αιώνα, να ζητήσουν το χέρι της αγαπημένης τους ταξιδεύοντας στο φεγγάρι.


γωνιακη ντουλαπα μπανιου Το να είναι ικανός κάποιος να φέρει και τα αστέρια στα πόδια της Αγαπημένης του, κοντεύει να γίνει πραγματικότητα. Ο τελικός στόχος για το πρακτορείο του Παρισιού είναι «η σκηνοθεσία της πιο τρελής και εκπληκτικής πρότασης γάμου και της πιο εντυπωσιακής των τελευταίων 13.800 εκατομμυρίων χρόνων».


τ κ κρυονερι αττικης Τον Μάρτιο του 2022, ο κάθε πλούσιος ερωτικός σύντροφος θα μπορεί να κάνει την κράτηση της υπηρεσίας «με το κλειδί στο χέρι» στην ιστοσελίδα www.proposeinparis.com και πέντε μήνες αργότερα, θα είναι σε θέση να επωφεληθεί το ακόλουθο πρόγραμμα:


δημος αθηναιων διευθυνση καθαριοτητας - Φυσική κατάρτιση και προηγούμενη τεχνική εκπαίδευση επί δώδεκα εβδομάδες.


ανθρωπινος εγκεφαλος δυνατοτητες - Απογείωση στην Ημέρα D από το διαστημικό κέντρο Kennedy στο Cape Canaveral της Φλόριντας.


κοτοπουλο αλα κρεμ με πιπεριες αργυρω - Μετάδοση στα ακουστικά που φοράνε στα αφτιά τους κεφαλής των δύο διαστημικών τουριστών, της «Also sprach Zarathustra, Op.30» του Ρίχαρντ Στράους, όταν αισθανθούν τα πρώτα αποτελέσματα της βαρύτητας.


τελωνειο ευζωνων μπλοκα - Άφιξη στην σεληνιακή τροχιά, τρεις ημέρες αργότερα, με πτήση στα άστρα σε μόλις 200/300 χιλιόμετρα υψόμετρο.


καιρος κερκυρα 25 μαρτιου - Διακοπή κάθε επικοινωνίας με τη Γη για περίπου τριάντα λεπτά, κατά την οποία η κάψουλα πετά πάνω από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.


μαζί τα φάγαμε ηθοποιοι - Μετάδοση του τραγουδιού «Fly Me to the Moon» του Frank Sinatra, στη μέση της τροχιακής πτήσης, επιτρέποντας στον αιτούντα να υποβάλει την πρόταση γάμου του (το δαχτυλίδι αρραβώνων κρυμμένο στο κοστούμι του), μακριά από οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής.


άντρες με τα όλα τους - Θεαματική Ανατολή της Γης πίσω από τους σεληνιακούς κρατήρες και ταξίδι επιστροφής, για περίπου τέσσερις ημέρες, πριν από την επανεμφάνιση της ατμόσφαιρας και την τελική προσγείωση.


οπου δεις δυο κυπαρισσια Η πορεία της κάψουλας θα είναι παρόμοια με την μυθικής αποστολής Apollo 8 του 1968. Η κάψουλα, η οποία θα φτάσει τα 38000 χλμ/ώρα θα είναι εξοπλισμένη με οκτώ κάμερες για να αποθανατίσει για πάντα την θεαματική είσοδο του ζευγαριού στην ιστορία της διαστημικής και ερωτικής κατάκτησης !


bottom of page