top of page

Naringsliv (Suède)

Djärva scenarier ska locka kärlekspar till Paris.


Ska du åka till Paris med din älskade och tänker förklara din kärlek kan du kanske anlita Apoteosurprise. Det är en nyetablerad byrå som säger sig hjälpa dig att ge din partner sitt livs kärleksupplevelse.


Apoteosurprises affärsidé är att hjälpa par som söker extrema och ovanliga kärleksupplevelser. Till sin hjälp tar byrån vissa iscensatta scenarier. De vill även hjälpa till att förgylla speciella tillfällen som frierier, bröllopsdagar och smekmånader.


Det kan vara allt ifrån att uttrycka sin kärlek på Notre-Dames väggar samtidigt som ni åker förbi på en middagskryssning, ett flygplan som förklarar din kärlek på sina vingar, ett stort kärleksmeddelande som är skrivet på marken vid ett slott och som är synligt från en helikopter eller en vaxstaty av St Valentine som blir levande på Museum Grévin.


Varje upplevelse från Apoteosuprise involverar ett ovanligt fordon som ska ta de älskande tu från hotellet till en mystisk destination. Den ena parten måste vara fullständigt ovetande om den stundande överraskningen och kärleksförklaringen, enligt byrån.


bottom of page