top of page

Médiapiac (Hongrie)

Lánykérés a Hold körül?


Mindösszesen 125 milliót kell fizetnie.


A különleges és extravagáns lánykérések szervezésére szakosodott ApoteoSurprise ügynökség új szolgáltatása lehetővé teszi a 21. század fehér lovas hercegeinek, hogy a Hold körül keringve kérjék meg imádottjuk kezét. Hamarosan talán egészen más értelmezést kaphat, hogy a csillagokat is lehozzuk az égről. A párizsi ügynökség végső célja, hogy az elmúlt 13,8 milliárd év legőrültebb, legbizarrabb és legkülönlegesebb lánykérését szervezze meg - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.


A www.proposeinparis.com weboldalon 2022. márciusától minden dúsgazdag szerelmes számára lehetőség nyílik jelentkezni a teljes körű szolgáltatásra, majd öt hónapot követően részt venni a következő programban:


- Tizenkét hetes előzetes felkészítő fizikai és technikai kiképzés.


- D-Day: Felszállás a nagy napon a floridai Cape Canaveralben lévő Kennedy Űrközpontból.


- Amint érezhetők a súlytalanság első jelei, a két űrturista sisakjában Richard Wagner „Imigyen szóla Zarathustra" című operájának világhírű dallama árad szét.


- Három nappal később holdpályára állás, mindössze 200-300 km közelségben elrepülve a hamuszürke bolygó felett.


- Amikor a Hold sötét oldalán repül az űrkabin, kb. 30 percre minden kommunikáció megszűnik a Földdel.


- Minden más életformától távol, félúton repülve a holdkörüli pályán, egyszer csak felcsendül Frank Sinatra „Fly Me to the Moon" című dala, megteremtve az ideális pillanatot a lánykérése. (Az eljegyzési gyűrű az űrruhába van rejtve.)


- A négynapos visszaút és a végső landolás előtt még egy csodálatos földkelte megtekintése a hodlkráterek árnyékából.


A röppálya, amit az űrkabin bejár, hasonló lesz a legendás 1968-as Apollo 8-misszió űrkabinjának útjához. Az űrkabin, ami elérheti az akár 38 000 km/h-s sebességet is, nyolc kamerával lesz felszerelve, hogy mindörökre hallhatatlanná tegye a szerelmespár belépését az űr meghódításának történelmébe – és a szerelmi hódítások történelmébe.


bottom of page