top of page

Luxe HR (Croatie)

Zaruke iznad Mjeseca za 125 milijuna eura!


Agencija ApoteoSurprise, specijalizirana za organizaciju ekstravagantnih prosidbi, uvodi u svoju ponudu sasvim novu uslugu po cijeni od 125 milijuna eura, koja pruža mogućnost svim prinčevima 21. stoljeća da zaprose ruku voljene osobe za vrijeme leta iznad Mjeseca. Ljubav koja seže sve do Mjeseca uskoro će postati stvarnost, a cilj pariške agencije je da „sprovede najluđu i najneobičniju prosidbu u proteklih 13,8 milijardi godina”.

Od ožujka 2022. svaka osoba koja je zaljubljena i bogata moći će rezervirati kompletno organiziranu uslugu na web stranici www.proposeinparis.com i pet mjeseci kasnije uživati u programu koji podrazumijeva:

  • Fizički trening i inicijalnu tehničku obuku u trajanju od dvanaest tjedana.

  • Polijetanje, na dan D, iz Svemirskog centra „Kennedy” u blizini rta Canaveral na Floridi.

  • Puštanje melodije „Tako je govorio Zarathustra, Op.30” Richarda Straussa u slušalicama zaljubljenog para u svemiru, u trenutku kada se osjete prvi znakovi bestežinskog stanja.

  • Dolazak u Mjesečevu orbitu tri dana kasnije i prelijetanje nad površinom Zemljinog satelita na visini od samo 200 -300 kilometara.

  • Prekid svake komunikacije sa Zemljom tijekom tridesetak minuta dok kapsula nadlijeće skrivenu stranu Mjeseca.

  • Puštanje pjesme „Fly Me to the Moon” Franka Sinatre na polovici leta u orbiti, kada će prosac moći zatražiti ruku voljene osobe (zaručnički prsten je sakriven u njegovom kombinezonu) daleko od bilo kakvog oblika života.

  • Spektakularni izlazak Zemlje nad Mjesečevim kraterima i povratak nazad tijekom četiri dana, prije vraćanja u atmosferu i konačnog slijetanja.

Putanja kapsule bit će slična putanji koju je ispisala kultna misija Apolo 8, 1968. godine. Kapsula, koja će moći postići brzinu od 38.000 km/h, bit će opremljena sistemom od osam kamera, kako bi se zauvijek zabilježilo spektakularno stupanje odabranog para u povijest kozmičkog i... ljubavnog osvajanja!


bottom of page