top of page

Lepa & Srećna (Serbie)


NEVEROVATNO! OVAKVU PROSIDBU NIKAD NISTE VIDELI: ovakva prosidba košta 125 miliona evra, a nećete verovati gde se organizuje.


Ovo će biti najluđi i najskuplji način na koji će neko da zaprosi svoju dragu.


Agencija "ApoteoSurprajz" uvodi od 2022. godine mogućnost prosidbe iznad Meseca, koja će koštati astronomskih 125 miliona evra.


U saopštenju agencije navodi se da će svaka osoba koja je zaljubljena i bogata moći da rezerviše kompletno organizovanu uslugu, ali da će pre toga morati da prođe fizički trening i tehničku obuku u trajanju od 12 nedelja.


Ljubav koja seže sve do Meseca uskoro će postati stvarnost, a cilj pariske agencije je da „sprovede najluđu i najneobičniju prosidbu u toku proteklih 13,8 milijardi godina”.


Poletaće se sa Kejp Kanevrala na Floridi, a dolazak u Mesečevu orbitu planiran je tri dana nakon poletanja, navodi se u saopštenju. Prekida se svaka komunikacija sa Zemljom tokom tridesetak minuta dok kapsula nadleće skrivenu stranu Meseca.


Uz pesmu „Fly Me to the Moon” Frenka Sinatre na polovini leta u orbiti, prosac će moći da zatraži ruku voljene osobe (verenički prsten je sakriven u njegovom kombinezonu) daleko od svakog oblika života.


Zatim sledi spektakularni izlazak Zemlje nad Mesečevim kraterima i povratak nazad tokom četiri dana, pre vraćanja u atmosferu i konačnog sletanja.


Putanja kapsule biće slična putanji koju je ispisala misija Apolo 8, 1968. godine. Kapsula, koja ce moći da postigne brzinu od 38.000 kilometara na čas, biće opremljena sistemom od osam kamera.


bottom of page