top of page

InfoKosova (Kosovo)


Ideja e ‘çmendur’, propozim martese në Hënë për 125 milionë euro.


Propozimet për martesë janë nga më të ndryshmet, dhe secili prej jush ka dëgjuar “çmenduri” të djemve apo vajzave për partnerët e tyre.


Agjencia “ApoteoSurprise” do të vendosë nga viti 2022 mundësinë e propozimit për fejesë mbi Hënë, e cila do të kushtojë 125 milionë euro.


Në deklaratënn e agjencisë thuhet se, çdo person që është i dashuruar dhe i pasur, duhet të rezervojë komplet organizimin e shërbimit.


Por, para kësaj, duhet të kalojë trajnimin fizik dhe teknik në kohë zgjatje prej 12 javësh.


bottom of page