top of page

Glas Slavonije (Croatie)

Od 2022. prosidba iznad Mjeseca.


Od 2022. godine moći ćete zaprositi voljenu osobu dok letite iznad Mjeseca i slušate "Fly Me to the Moon" Franka Sinatre. Let u svemiru u trajanju od tjedan dana odvijat će se u kapsuli, tako da će zaljubljeni par moći uživati u samoći. Agencija ApoteoSurprise, specijalizirana za organizaciju ekstravagantnih prosidbi, uvodi u svoju ponudu ovu sasvim novu uslugu po cijeni od 125 milijuna eura. Cilj je pariške agencije da "organizira najluđu i najneobičniju prosidbu u proteklih 13,8 milijardi godina". Od ožujka 2022. moći će se rezervirati kompletna usluga na www.proposeinparis.com i pet meseci poslije uživati u programu koji podrazumijeva: fizički trening i inicijalnu tehničku obuku u trajanju od 12 tjedana, polijetanje na dan D iz Svemirskog centra "Kennedy" u blizini rta Cannaveral na Floridi, puštanje melodije "Also sprach Zarathustra, Op.30" Richarda Straussa u slušalicama zaljubljenog para u trenutku kada se osjete prvi znaci bestežinskog stanja, dolazak u Mjesečevu orbitu tri dana poslije i prelijetanje nad površinom Mjeseca na visini od 200/300 kilometara, prekid svake komunikacije sa Zemljom tijekom 30 minuta dok kapsula nadlijeće skrivenu stranu Mjeseca, puštanje pjesme "Fly Me to the Moon" Franka Sinatre na polovini leta u orbiti kada će prosac moći zatražiti ruku voljene osobe daleko od svakog oblika života, spektakularni izlazak Zemlje nad Mjesečevim kraterima i povratak natrag tijekom četiri dana, prije vraćanja u atmosferu i slijetanja.


ApoteoSurprise, sa sjedištem u Parizu, agencija je specijalizirana za organizaciju spektakularnih i originalnih prosidbi. Po cijeni od 290 do 125 milijuna eura, holivudski osmišljene postavke agencije ApoteoSurprise zavele su u proteklih 12 godina rada više od 1800 zaljubljenih, među kojima su i brojne poznate osobe (šefovi država, ruski milijarderi, američki glumci, TV zvijezde, nogometaši...), koje su iz cijeloga svijeta došle u Pariz postaviti sudbonosno pitanje voljenoj osobi.T.K.


Specijalizirani za originalne prosidbe


Pariška agencija ApoteoSurprise, koju je 2006. osnovao Nicolas Garreau, inženjer aeronautike, predlaže na svojoj internetskoj stranici www.proposeinparis.com 30 romantičnih, kompletno organiziranih scenarija, među kojima je dolazak Pepeljugine kočije s čarobnom cipelicom, kiša od 1000 ruža koja pada na jahtu tijekom večere i krstarenja, slanje goluba-pismonoše na adresu voljene osobe, vožnja limuzinom i postavljanje svijetleće ljubavne poruke u podnožju Eiffelova tornja ili, pak, unajmljivanje zračne patrole koja na nebu dimom iscrtava golemo srce.


bottom of page