top of page

Gazeta de Vilcea (Roumanie)

Un altfel de "Te iubesc".


Inchirierea unei patrule aeriene pentru realizarea unui spectacol personal, organizarea unei serate "de vedeta", cu limuzina si paparazii falsi sau un mesaj de amor scris pe un ecran gigantic din incinta Stade de France. In cazul in care cautati un mod original pentru a va declara iubirea, alegeti cel mai romantic orasd din lume, adica Parisul, si conectati-va la internet: aici veti gasi de toate, iar surpriza este garantata.


Pentru cei care se afla in cautarea de emotii puternice pentru a-si declara dragostea in fata partenerei a fost creat un site original. Accesand site-ul www.apoteosurprise.com, creatia francezului Nicolas Garreau, va veti afla fata in fata cu o gramada de oferte, care de care mai tentate, care au in comun Parisul, dintotdeauna scena a unor escapade romantice sau intalniri de amor. Daca va veti folosi de una dintre ideile puse la disozitie de autor, este mai mult ca sigur ca veti reusi sa va surprindeti, chiar soca partenera. Si daca declaratia de dragoste a avut un final fericit, de pe acelasi site va puteti alge propunerile pentru luna de miere alaturi de aleasa inimii. Gama de servicii oferite de romanticul si intreprinzatorul francez cuprinde si propuneri pentru pentru aniversarea casatoriei sau pentru Sfantul Valentin, pentru cererile in casatorie sau pur si simplu pentru a petrece niste clipe de neuitat si pentru a oferi o surpriza unica partenerei. Asadar, un simplu "te iubesc" soptit in urechea iubitei pe o banca, sau un buchet de folori si clasicele inele, nu prea mai au efectul scontat daca vreti sa va impresionati iubita si vreti sa ii oferiti o surpriza pe care sa nu o poata uita cu una cu doua. Acum la moda sunt declaratiile in mare stil. Unica problema este ca nu prea mai exista cai de mijloc: ori aveti mare sanse sa va atingeti obiectivul, fie luati plasa si trebuie sa va cereti scuze de la aleasa inimii.


Declaratii in mare stil pentru amorezii cu dare de mana Unele dintre ofertele de pe site s-ar putea sa nu se potriveasca pentru toata lumea. Asadar, atentie sa nu va duceti "prada" la muzeul statuetelor de ceara al lui Grevin, unde, brusc o statuie va lua viata, se va apropia pe ascuns de iubita dumneavoastra si ii va oferi o scrisoare romantica. O sperietura pe cinste, ce sa mai! Acest tip de surpriza nu este recomandat celor care se sperie prea usor. Pentru ei nu este recomandabila nici plimbarea cu caleasca prin padurile din Chantilly, la doi pasi de Paris, de unde vor aparea pe nepusa masa doi banditi, pe care doar printul ii poate invinge. Riscul de a va face de ras este in acest caz foarte mare. Mai putin periculoase sunt in schimb declaratii clasice, care sunt oricum de efect. Este cazul mesajului de dragoste scris pe un ecran urias de proiectat pe o bacuta, in fata catedralei Notre Dame. Sau un "Te iubesc" scris cu majuscule pe aripile un avion care va trece razant pe langa cel in care va aflati dumneavoastra, in timpul unei excursii pe cerul parizian. Sau eterna declaratie de dragoste scrisa cu caractere florale pe poienita din fata unuia dintre cele mai frumoase castele, pe deasupra caruia veti trece intr-o excursie cu elicopterul. Nu este rau nici "pachetul Colombo" care il are drept protagonist pe celebrul detectiv, ce depune toate eforturile pentru a-i inmana alesei declaratia de dragoste. Printre ofertele francezului se mai afla si intalniri romantice in incinta circului, al unui muzeu de papusi sau pe un circuit de go-kart. Foarte solicitate sunt pachetele "declaratie in balon", lansarea de balonase si focuri de artificii, o plimbare cu limuzina in parcul castelului Versailles si "serata de star" cu tot cu paparazzii falsi si fani in delir. Preturile variaza in functie de pachetul ales si includ atat o cina romantica, cat si atmosfera de vis creata de organizator. Costurile pornesc de la 900 de euro pentru o serata in costume de epoca sub balconul locuintei dumneavoastra si pana la 15.900 pentru un spectacol personal, cu tot cu o inima desenata pe cer de o patrula aeriana, care va sta la dispozitie.


Delia Patru


bottom of page