top of page

Fòrum (Andorra)

Una proposta de matrimoni al voltant de la Lluna per 125 milions d’euros.


A partir de 2022, serà possible fer la vostra proposta de matrimoni volant sobre la superfície lunar al so de “Fly Em to the Moon” de Frank Sinatra. El vol espacial d’una setmana es realitzarà a bord d’una càpsula autònoma que permetrà als dos enamorats viatjar sols.


L’agència ApoteoSurprise, especialitzada en l’organització de propostes de matrimoni extravagants, llança un nou servei per 125 milions d’euros que permet als prínceps blaus del segle XXI demanar la mà de la seva estimada mentre volen al voltant de la Lluna. Poder aconseguir la Lluna per amor està a punt de convertir-se en realitat; l’objectiu final de l’agència parisenca és «organitzar la proposta de matrimoni més boja i extraordinària dels últims 13.800 milions d’anys».


A partir de març de 2022, qualsevol enamorat adinerat podrà reservar el servei clau en mà a www.proposeinparis.com i beneficiar-se, cinc mesos després, del següent programa:


– Entrenament físic i formació tècnica prèvia de dotze setmanes.


– Enlairament en el dia D des del Centre Espacial Kennedy a Cap Canaveral, Florida.


– Transmissió de Richard Strauss “també sprach Zarathustra, op. 30” (música de 2001: Una odissea de l’espai) en els dos auriculars dels turistes de l’espai quan se senten els primers efectes de la ingravidesa.


– Arribada a l’òrbita lunar tres dies després, amb sobrevol del satèl·lit celestial grisós a una altitud de només 200-300 km.


– Interrupció de totes les comunicacions amb la Terra durant uns trenta minuts, durant els quals la càpsula sobrevola el costat fosc de la Lluna.


– Transmissió de la cançó de Frank Sinatra, “Fly Em to the Moon”, a mig camí del vol orbital, el que permet al pretendent fer la seva proposta de matrimoni (anell de compromís amagat en el seu vestit) lluny de qualsevol altra forma de vida.


– Espectacular imatge de la sortida de la Terra darrere dels cràters lunars i viatge de tornada, de gairebé quatre dies de durada, abans de la reentrada atmosfèrica i l’aterratge final.


La trajectòria seguida per la càpsula serà similar a la de la mítica missió Apol·lo 8 de 1968. La càpsula, que podrà arribar als 38.000 km / h, estarà equipada amb vuit càmeres per immortalitzar per sempre l’espectacular entrada de la parella en la història de la conquesta espacial i de la conquesta … amorosa!

ApoteoSurprise és una agència de París especialitzada en l’organització de propostes de matrimoni espectaculars i originals. Fundada el 2006 per Nicolas Garreau, enginyer aeronàutic de formació, l’agència proposa, en el seu lloc web www.proposeinparis.com, 30 escenaris romàntics clau en mà, incloent l’aparició del carruatge de la Ventafocs amb sabata màgica, una pluja de 1.000 roses cobrint un iot durant un sopar creuer, l’enviament d’un colom missatger a casa de la persona estimada, un viatge en limusina amb un missatge d’amor ultrabrillant al peu de la Torre Eiffel, o fins i tot el desplegament d’una patrulla aèria dibuixant al cel un gran cor de fum.


Aquestes accions estan disponibles per preus que van des dels 290 euros fins als 125 milions d’euros, les propostes de Hollywood d’ApoteoSurprise han conquerit, en 12 anys d’activitat, a més de 1800 enamorats, incloses moltes celebritats (caps d’Estat, multimilionaris russos, actors nord-americans, estrelles de televisió, jugadors de futbol, ​​etc.) vingudes de tot el món a París per a una proposta de matrimoni amb magnificència.


bottom of page