top of page

Europa FM (Roumanie)


Cerere în căsătorie în jurul Lunii.


O companie din Paris oferă posibilitatea unei cereri în căsătorie cu adevărat la înălțime, într-o capsulă care călătorește în jurul Lunii.


Din 2022 va fi posibilă cererea în căsătorie în timpul unui zbor deasupra Lunii, pe melodia „Fly Me to the Moon“ de Frank Sinatra. Zborul spațial de o săptămână va fi făcut la bordul unei capsule autonome care va permite celor doi îndrăgostiți să călătorească singuri. Prețul pentru o cerere în căsătorie în jurul Lunii pentru 125 de milioane de euro.


Traiectoria capsulei va fi similară legendarului zbor Apollo 8 din 1968. Capsula, care va atinge viteza de 38,000 km/h și va fi echipată cu opt camere video pentru a imortaliza veșnic intrarea spectaculoasă a cuplului în istoria cuceririi spațiului cosmic și dragostei!


Din martie 2022, orice îndrăgostit bogat poate rezerva această cerere în căsătorie „la cheie“ de pe situl proposeinparis.com și va beneficia, cinci luni mai târziu, de următorul program:

– Antrenament fizic și instruire tehnică prealabilă de douăsprezece săptămâni.

– Decolare, în ziua Z, de la Centrul Spațial Kennedy din Cape Canaveral, Florida.

– Difuzarea în căștile celor doi turiști spațiali, a ariei Also sprach Zarathustra, Op.30 de Richard Strauss, în momentul în care apar primele efecte ale lipsei gravitației.

– Sosirea pe orbita lunară, trei zile mai târziu, cu survolarea astrului cenușiu la doar 200-300 km altitudine.

– Întreruperea oricărei comunicări cu Pământul timp de aproximativ treizeci de minute, în momentul în care capsula zboară peste partea întunecată a Lunii.

– Difuzarea cântecului „Fly Me to the Moon“ de Frank Sinatra, la jumătatea zborului orbital, îi dă posibilitatea pretendentului să facă cererea în căsătorie departe de orice altă formă de viață, inelul de logodnă fiind ascuns în costumul său spațial.

– Răsăritul spectaculos al Pământului din spatele craterelor lunare și o călătorie de întoarcere timp de aproape patru zile, înainte de reintrarea în atmosferă și aterizarea finală.


bottom of page