top of page

Economic (Bulgarie)


Предложение за брак с полет до Луната ще струва $145 млн.


Офертата е на френска сватбена агенция.


„Обичам те до луната и обратно“ скоро може да бъде нещо повече от обикновена декларация за любов. Френска сватбена агенция планира от 2022 г. да пусне най-екстравагантната оферта за предложение за брак – полет до Луната. То ще струва на бъдещите младоженци $145 млн.


Целта на агенцията е „ да представи най-лудото и най-невероятното предложение за брак за последните 13.8 млрд. години“. Любовните гълъбчета ще трябва да преминат 12-дневна предварителна техническа и физическа подготовка, преди да излетят от космическия център Кенеди, Флорида.


Двойката ще пристигне в лунната орбита три дни след излитането, прелитайки над сателитната повърхност на 200-300 км надморска височина. Комуникацията им със Земята ще бъде прекъсната за 20 минути, докато капсулата лети над тъмната страна на Луната.


И след това идва време за големия въпрос, а музиката за фон ще бъде евъргрийнът „Fly me to the moon” на Франк Синатра. Човек от екипът ще подава пръстена, скрит тайно в космическия костюм.Автономните космически кораби ще пътуват със скорост до 38 хил км/ч и ще бъдат оборудвани с осем камери.


bottom of page