top of page

Dinside Reise (Norvège)

Si det høyt, si det stort.


VILT : Fri fra et fly, på et reklamebanner. Skal du fri til kjæresten i Paris i vår, kan du nå ta'n heelt ut.


Hvis dama eller typen din synes det er romantisk at du har ham/henne med ut på restaurant, så vil hun absolutt dåne, når du bestiller en oppmerksomhet via det franske eventbyrået ApoteoSurprise.


Stort, høyt og søtere enn sukker.

ApeteoSurprise har tettet et hull i kjærlighetsbusinessen som vi i DinSide ikke visste fantes; nemlig hvordan si jeg elsker deg, vil du gifte deg på en måte som får den utkårede til aldri, aldri å glemme at du har sagt det. Selskapet har laget en smørbrødliste over måter du kan si de nifse ordene på en overdådig, vill og sukkerromantisk måte. For eksempel ta kjæresten med på en privat teaterforestilling hvor en i truppen kommer ned til partneren for å overbringe budskapet. Eller de skriver det på et fly som seiler forbi eller på et gigantisk reklameboard som settes opp på Champs-Élysées. Hele 30 overraskelser har det parisiske selskapet ført opp i sin produktkatalog. Kjærlighetsserklæringene suppleres av middager, leie av Rolls Royce, blomster og champagne.


Husk å sjekke om partneren din er av den nøkterne typen, som vil komme til å blusse mer av skam enn av begeistring før du bestiller en av ApeteoSurprises pakker. Og synes du partneren din er grusomt treig, kan du jo sende vedkommende lenken til denne artikkelen, som et lite hint.


Inga Holst


bottom of page