top of page

De Morgen (Belgique)

Beter dan per SMS.


Per sms kun je ook een huwelijksaanzoek doen. Maar ket kan romantisher. Een nieuw bedrijfje in Parijs heeft er zich in gespecialiseerd en liet zijn gamma in mijn mailbox belanden. ApoteoSurprise heeft talloze formules uitgedokterd om verlegen huwelijkskandidaten te helpen.


Enkele voorbeelden ? Je kunt je liefdesverklaring laten projecteren op de muren van de Notre Dame, op het moment dat je er bij avond met je lief voorbijvaart. Je kunt het wassen beeld van Sint-Valentijn in het Musée Grévin laten spreken. Je kunt je liefdesverklaring laten projecteren op reuzenscherlenn in een voetbalstadion. Je kunt een ridder te paard met een perkamentrop laten arriveren.


Of vanuit een helikopter kijken naar een metershoge boodschap. Bijzonder geschikt voor Amerikanen die dwepen met Amélie Poulain lijkt met het voorstel om een middag door Montmartre te slenteren, waar je op de Place du Tertre wordt aangeklampt door Auguste, portretschilder (gestreept truitje, snor, baret op het hoofd) die natuurlijk mee in het complot zit en zijn werk van tevoren heeft gedaan met behulp van een foto. Op de tekening draagt de geliefde echter een hanger in de vorm van een sleutel om de hals. Even later zit er een waarzegster op je weg, die wat over sleutels vertelt en dat wordt de leidraad van een parcours dat eindigt in een café waar champagne klaar staat en een bos bloemen.


Voor het spectaculair beëindigen van een relatie zijn voorlopig nog geen programma's voorhanden. Blijven sms'en.


bottom of page