top of page

Curentul (Roumanie)

Un Valentine's Day cu mesaj de dragoste din Spatiu.


Se apropie cu pasi repezi Ziua Îndragostitilor, celebra sarbatoare a iubirii pe care europenii au preluat-o de la americani si care se bucura de un real succes în toate colturile lumii. Îndragostitii se întrec în inedit cu ocazia zilei de Valentine's Day, încercând sa îsi demonstreze iubirea în feluri pe cât de originale, pe atât de interesante.


Anul acesta însa, cea mai fascinanta declaratie de dragoste vine...din spatiu. Sebastian, un francez de 35 de ani, va fi primul barbat care îi va cere mâna iubitei sale în spatiu, la o altitudine de 30 de kilometri. Zborul va fi în totalitate filmat, de la decolarea pâna la aterizarea mesajului de dragoste care va strabate stratosfera.


Sebastian, a apelat la serviciile unei companii franceze, specializata în planificarea cererilor în casatorie dintre cele mai spectaculoase si pentru 4990 de euro a obtinut o oferta inedita menita sa o impresioneze atât de mult pe iubita lui, încât raspunsul ei sa fie unul pozitiv. De Valentine's Day, o poza a celor doi îndragostiti însotita de mesajul "Vanessa, will you marry me?" ("Vanessa, vrei sa te casatoresti cu mine?") vor fi atasate de un balon urias si lansate în spatiu de o echipa de profesionisti în domeniu explorarii statiale. Balonul va fi dotat cu un echipament de înregistrare care va filma mesajul si întregul zbor, de la lansarea acestuia în spatiu si pâna la revenirea pe Pamânt. Dupa aproximativ trei ore de la lansare, mesajul de dragoste va ajunge la altitudinea de 30 de kilometri si ultima filmare va fi realizata cu planeta albastra pe fundal dupa care balonul va exploda si echipamentul se va transforma într-o parasuta care va aduce în siguranta mesajul catre Pamânt. Astfel, filmarea va fi recuperata si editata pentru a îi fi prezentata norocoasei Vanessa, tânara devenind cu aceasta ocazie prima femeie careia i s-a facut o cerere în casatorie în spatiu.


Scenariul "Say I love you in Space" (Spune te iubesc în spatiu) este noua oferta pentru pachetul anului 2013 si face parte dintr-un catalog cu peste 30 de experiente romantice disponibile pe site-ul companiei, ApoteoSurprise, care a organizat evenimentul ce va avea loc pe 14 februarie.


Irina Popescu


bottom of page