Café Media (Roumanie)


Poți să îți ceri iubita de soție în jurul Lunii, dar cu un preț pe măsură.


Dacă ești un romantic incurabil, dar dispui și de un cont bancar extrem de generos, din martie 2022 îi poți face iubitei tale o cerere în căsătorie pe care nu o va uita niciodată: printr-un zbor deasupra Lunii. Iar melodia va fi una specială pentru această ocazie: „Fly Me to the Moon“ de Frank Sinatra.


Zborul spațial va dura o săptămână, timp în care cei doi îndrăgostiți vor sta la bordul unei capsule autonome și vor călători singuri. Toată această experiență va costa 125 de milioane de euro.


Așadar, în mai puțin de patru ani, îndrăgostiții cu averi impresionante pot rezerva această cerere în căsătorie pe site-ul www.proposeinparis.com și vor beneficia, cinci luni mai târziu, de un program special pentru a-i pregăti de ieșirea din atmosferă:


– Antrenament fizic și instruire tehnică prealabilă de douăsprezece săptămâni.

– Decolare, în ziua Z, de la Centrul Spațial Kennedy din Cape Canaveral, Florida.

– Difuzarea în căștile celor doi turiști spațiali, a ariei Also sprach Zarathustra, Op.30 de Richard Strauss, în momentul în care apar primele efecte ale lipsei gravitației.

– Sosirea pe orbita lunară, trei zile mai târziu, cu survolarea astrului cenușiu la doar 200-300 km altitudine.

– Întreruperea oricărei comunicări cu Pământul timp de aproximativ treizeci de minute, în momentul în care capsula zboară peste partea întunecată a Lunii.

– Difuzarea cântecului „Fly Me to the Moon“ de Frank Sinatra, la jumătatea zborului orbital, îi dă posibilitatea pretendentului să facă cererea în căsătorie departe de orice altă formă de viață, inelul de logodnă fiind ascuns în costumul său spațial.

– Răsăritul spectaculos al Pământului din spatele craterelor lunare și o călătorie de întoarcere timp de aproape patru zile, înainte de reintrarea în atmosferă și aterizarea finală.


Capsula, care va atinge viteza de 38,000 km/h, va fi echipată cu opt camere video pentru a imortaliza experiența inedită.


ApoteoSurprise

101 rue de Sèvres

75006 Paris

06 03 15 37 06

7j /7 de 10h à 23h

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Pinterest Icon

Mentions Légales - CGV - SARL au capital de 10.000 euros - SIRET 482 226 909 00026 - RCS Paris B 482 226 909 - Assurance RCP Hiscox n° HA RCP0230415
Copyright © 2006-2020 ApoteoSurprise, Tous droits réservés, Concept et scénarios déposés, Marque déposée INPI n° 043329077