top of page

Buna Ziua Iasi (Roumanie)

Cea mai inedita cerere in casatorie.


Pentru ca Ziua Indragostitilor se apropie, barbatii din intreaga lume si-au pus mintea, sau mai bine spus sufletul, la cale ca sa pregateasca surprize persoanelor iubite.


Anul acesta, cea mai inedita surpriza vine din partea unui francez, in varsta de 35 de ani, care vrea sa isi ceara de sotie iubita in spatiu cosmic, potrivit site-ului proposeinparis.com.


Pe data de 14 februarie, francezul va pune marea intrebare logodnicei sale, de la o altitudine de 30 de kilometri.


Tanarul indragostit a platit 4990 de euro pentru un zbor in spatiu, un mesaj inscriptionat pe un balon cu heliu (”Vanessa, vrei sa te mariti cu mine ?”) si pentru inregistrarea video a intregului eveniment.


Cei care au de gand sa puna ”marea intrebare” se pot inspira de pe site-ul www.proposeinparis.com si pot opta chiar si pentru scenariul ”Say I love you in Space” (Spune te iubesc in Spatiu), dar si pentru alte 30 de variante romantice de a spune: Vrei sa te casatoresti cu mine ?


Printre cele mai inedite scenarii amintim: Spune Te Iubesc deasupra Disneyland, Spune Te Iubesc la Stade de France, Spune Te Iubesc printr-un spectacol de artificii, Spune Te Iubesc pe un camion.


bottom of page