top of page

Blik op Nieuws (Pays-Bas)

Voor een uniek aanzoek ga je naar Parijs.


Sinds Valentijnsdag 2006 biedt het Franse ApoteoSurprise verliefde stelletjes de mogelijkheid een uniek huwelijksaanzoek te doen in liefdestad bij uitstek Parijs. Als aanstaande smelt je toch als je een vliegtuig langs ziet komen met de tekst 'trouw met mij .....' Of als er tijdens een romantisch diner aan de voet van Eifeltoren ineens een gigantisch grote tekst verschijnt met een aanzoek van je geliefde.


En zo zijn er nog vele manieren om je geliefde ten huwelijk te vragen. De Fransman Nicolas Garreau heeft ze allemaal bedacht. Romantisch al hij is heeft hij de meest unieke manieren bedacht om een aanzoek te doen.


Tijdens een weekendje Parijs kun je je hotelkamer door ApoteoSurprise laten 'aankleden' met 150 teddyberen met een 'I love you' T-shirts en honderden witte en roze balonnen.


Het moet romantisch? Wat dacht u van een candlelight cruise langs de Seine waneer plotseling duizend rode rozenhet water en de boot volledig bedekken. Terwijl hij op zijn knie valt en een aanzoek doet.


Het bedrijfje biedt meer dan 30 unieke manieren om je partner ten huwelijk te vragen, een huwelijksreis te vieren of een jubileum te bezegelen. Deze unieke huwelijksaanzoeken zijn te boeken vanaf 290 euro tot 15.000 euro.


bottom of page