top of page

Agenda (Roumanie)

Premiera mondiala: cerere in casatorie in spatiu.


Anul acesta, de Valentine’s Day, un francez va deveni primul barbat din lume care-si va cere in casatorie iubita in spatiu. Vezi cum se va derula ineditul eveniment!


Sebastian, un francez de 35 de ani, a platit 4990 de euro pentru a-i adresa iubitei sale intrebarea “vrei sa te mariti cu mine?” in spatiu. Vanessa inca nu stie ce o asteapta, noi insa am aflat!


Fotografia celor doi indragostiti, impreuna cu cererea in casatorie, va fi atasata de un balon umplut cu heliu si dotat cu camere de filmat, si va fi lansat in spatiu chiar de Ziua Indragostitilor, in 14 februarie 2013, de undeva din SUA. Dupa doua-trei ore, balonul cu mesajul de dragoste va ajunge in stratosfera, iar undeva la o altitudinea de 20-40 de kilometri se va distruge, o parasuta se va deschide si va readuce pe Pamant atat mesajul, cat si materialul filmat pe parcursul aventurii inedite.


Imaginile vor fi editate si trimise lui Sebastian, care apoi i le va prezenta Vanessei, aleasa inimii sale, intr-un cadru romantic ales de el.


Acest serviciu iesit din comun este oferit de o firma din Franta, disponibil pe site-ul www.proposeinparis.com. Compania pariziana ofera un set de 30 de modalitati diferite de cereri in casatorie de neuitat, la preturi care ajung pana la 15.900 de euro!


bottom of page