top of page

Στύξ (Grèce)

Μια πρόταση γάμου γύρω από τη Σελήνη για 125 εκατομμύρια ευρώ.


Από το 2022, θα είναι δυνατό να γίνει πρόταση γάμου με πτήση πάνω από την σεληνιακή επιφάνεια στον ήχο του "Fly Me to the Moon" του Frank Sinatra. Η διαστημική πτήση μιας εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί σε αυτόνομη κάψουλα που θα επιτρέπει στους δυό εραστές να ταξιδέψουν μόνοι τους.


Το πρακτορείο «ApoteoSurprise» εξειδικευμένο στην οργάνωση τρελλών προτάσεων γάμου, εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία για 125 εκατομμύρια ευρώ που επιτρέπει στους γοητευτικούς πρίγκιπες του 21ου αιώνα, να ζητήσουν το χέρι της αγαπημένης τους ταξιδεύοντας στο φεγγάρι. Το να είναι ικανός κάποιος να φέρει και τα αστέρια στα πόδια της Αγαπημένης του, κοντεύει να γίνει πραγματικότητα. Ο τελικός στόχος για το πρακτορείο του Παρισιού είναι «η σκηνοθεσία της πιο τρελης και εκπληκτικής πρότασης γάμου και της πιό εντυπωσιακής των τελευταίων 13.800 εκατομμυρίων χρόνων». ό τον Μάρτιο του 2022, ο κάθε πλούσιος ερωτικός σύντροφος θα μπορεί να κάνει την κράτηση της υπηρεσίας «με το κλειδί στο χέρι» στην ιστοσελίδα www.proposeinparis.com και πέντε μήνες αργότερα, θα είναι σε θέση να επωφεληθεί το ακόλουθο πρόγραμμα : - Φυσική κατάρτιση και προηγούμενη τεχνική εκπαίδευση επί δώδεκα εβδομάδες.

- Απογείωση στην Ημέρα D από το διαστημικό κέντρο Kennedy στο Cape Canaveral της Φλόριντας.

- Μετάδοση στα ακουστικά που φορανε στα αφτια τους κεφαλής των δύο διαστημικών τουριστών , της «Also sprach Zarathustra, Op.30» του Ρίχαρντ Στράους, όταν αισθανθούν τα πρώτα αποτελέσματα της βαρύτητας.

- Άφιξη στην σεληνιακή τροχιά, τρεις ημέρες αργότερα, με πτήση ζτ αστρα σε μόλις 200/300 χιλιόμετρα υψόμετρο.

- Διακοπή κάθε επικοινωνίας με τη Γη για περίπου τριάντα λεπτά, κατά την

οποία η κάψουλα πετά πάνω από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

- Μετάδοση του τραγουδιού «Fly Me to the Moon» του Frank Sinatra, στη μέση της τροχιακής πτήσης, επιτρέποντας στον αιτούντα να υποβάλει την πρόταση γάμου του (το δαχτυλίδι αρραβώνων κρυμμένο στο κοστούμι του), μακριά από οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής.

- Θεαματική Ανατολή της Γης πίσω από τους σεληνιακούς κρατήρες και ταξίδι επιστροφής, για περίπου τέσσερις ημέρες, πριν από την επανεμφάνιση της ατμόσφαιρας και την τελική προσγείωση. Η πορεία της κάψουλας θα είναι παρόμοια με την μυθικής αποστολής Apollo 8 του 1968. Η κάψουλα, η οποία θα φτάσει τα 38000 χλμ/ώρα θα είναι εξοπλισμένη με οκτώ κάμερες για να αποθανατίσει για πάντα την θεαματική είσοδο του ζευγαριού στην ιστορία της διαστημικής και ερωτικής κατάκτησης !


Λίγα λόγια γιά το ApoteoSurprise: με έδρα το Παρίσι, το «ApoteoSurprise» είναι ένα ειδικευμένο γραφείο στην οργάνωση θεαματικών και πρωτότυπων αιτήσεων γάμου. Ιδρύθηκε το 2006 από τον κυρ. Nicolas Garreau, αεροδιαστημικής μηχανικός στο επάγγελμα. Το γραφείο προσφέρει στην ιστοσελίδα του www.proposeinparis.com,30 βασικά ρομαντικά σενάρια «με το κλειδί στο χέρι», εξ´άλλων η εμφάνιση της άμαξας της Σταχτοπούτας με το ζευγάρι γυάλινα γοβάκια, μιά βροχή 10000 τριαντάφυλλων να στρώνονται στο πάτωμα ένος κρουαζιερόπλοιου κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, η αποστολή ενός αγγελιοφόρου περιστεριού στο σπίτι της αγαπημένης, μια βόλτα με λιμουζίνα με την εμφανίση ενός εξαιρετικού φωτεινού μήνυμα αγάπης στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ ή πάλι η ανάπτυξη ενός αεροδρομίου περιπολίας που σχεδιάζει στον ουρανό μιά τεράστια καρδιά με καπνό. Διαθέσιμες με τιμές που κυμαίνονται από 290 ευρώ έως 125 εκατομμύρια ευρώ, οι Χόλιγουντ παραστάσεις του «ApoteoSurprise» αποπλάνησαν, επί 12 χρόνια δραστηριότητας τώρα, πάνω από 1.800 εραστές, εξ´άλλων πολλές διασημότητες (αρχηγοί κρατών, ρωσικοί δισεκατομμυριούχοι, αμερικανοί ηθοποιοί, αστέρια της τηλεόρασης, ποδοσφαιριστές κλπ.) Που έρχονται από όλο τον κόσμο στο Παρίσι για να δώσουν το καλύτερο του εαυτού τους για αυτή την σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους.


bottom of page